Industri > Aktuelle saker > Hvordan har Trump påvirket internasjonal industri

Hvordan har Trump påvirket internasjonal industri?

Den nye Trump-administrasjonen har signalisert en massiv revisjon av handel, industri og energimarkeder i USA. Michael Moore, en av energiguruene i USA, kommer til Bodø for å snakke om hva disse endringene betyr for industrien, avgiftsregimet, miljøet og global handel.

Publisert: Endret:

Virkningene vil være signifikante på handels- og energistrømmer som påvirker globale markeder og Norge som eksportbasert økonomi.

På industrikonferansen Industri 2017 i Bodø vil vi få høre om hvordan det amerikanske politiske miljøet ser på internasjonal handel etter at president Trump tiltrådde 20 januar i år.

Til å belyse dette har konferansen fått Michael Moore til Norge!

Han er Vice President for Energy Commodities og Advisory Services for FearnOil Inc., Som er en Houston-basert divisjon av det norske firmaet Astrup-Fearnley. Moore arbeider med utvikling av energiressurser og råvarer, infrastruktur, teknologiutvikling og relatert rådgivningstjenester samt energilovarbeid med å påvirke forskrifter på føderale og statlige nivåer i USA.

I tillegg til arbeidet for FearnOil Inc. er Moore administrerende direktør for North American Carbon Capture Storage Association (NACCSA) i Washington, DC siden 2008. Han har mer enn 30 års energi erfaring (olje, gass, kull, kraft, CO2 , karbon) innen megling, markedsføring, forretningsutvikling og strategi.

I desember 2015 ble han tildelt Den Kongelige Norske Fortjenstorden av kong Harald V.